WEBINARS, TALKSHOWS, GREEN SCREEN & GELUIDSOPNAMES

De studio’s zijn standaard uitgerust met de beste techniek voor online en livestream uitzendingen van hoge kwaliteit. Ingericht en voorzien van glasvezel internet, interactief platform en camerawerk zijn van hoog niveau. Green screen en geluidsopnamen, presentatie of promotiefilm, doeleinde product, merk of een informatief onderwerp. De studio’s in het Cincinnati Building op de Schiedamsedijk 120 3134 KK in Vlaardingen, zijn snel te bereiken en centraal gelegen met ov of de auto afslag Vlaardingen Oost. Bij aankomst parkeer je het voertuig op de parkeerplaats of carpool gelegen aan de zijkant van het Cincinnati Building. Fietsen, scooters kunnen eveneens daar geparkeerd worden. Zo loop je binnen 2 min bij ons op het souterrain naar binnen.

AANKLEDING WEBINAR

De standaard tafel in de studio kan bekleed worden met een hoogwaardig zeildoek dat in jouw huisstijl gedrukt is in combinatie met de aanwezige sfeerverlichting in diverse kleuren aan te passen. Ook het leveren van roll-up schermen in jouw huisstijl kan in het webinar een aanwinst zijn. Alles is geregeld, geen zorgen over techniek jouw opnames in tv kwaliteit.

STUDIODIGITAAL

De studio’s zijn uitgerust met zes 4k-camera's en meerdere beeldschermen. De sprekers en hosts komen goed in beeld, zij kunnen hun presentaties , feedback en tijd uitstekend in het oog houden. Aan de tafel van het webinar kunnen maximaal 4 sprekers en 1 host plaatsnemen, indien er sprekers wisselen dan kunnen ze deze uitzending live volgen in de wachtruimte. Via een laptop op de tafel kan de host berichten lezen die een operator in typed, door middel van een oortje kan de operator communiceren met de host. Via een scherm voor de host kan deze de live uitzending en vanuit de Greenscreen studio meekijken.

ORGANISEREN WEBINAR


Het organiseren van jouw Webinar, Talkshows of Interview is bij StudioDigitaal in Vlaardingen gegarandeerd een succes. Onze crew is volledig op elkaar ingespeeld, een team van ervaren vakmensen die je persoonlijk begeleiden van A tot Z met jouw online evenement. Van platform tot content, wij regelen het geen zorgen over de techniek jouw opnamen in tv-kwaliteit. De studio’s zijn standaard uitgerust met de beste techniek, zowel de verbinding, het geluid en beeld zijn van hoge kwaliteit. De interactie met deelnemers is uitstekend door integratie van het webinar platform en de studio’s. We nemen alles persoonlijk met je door tot in de kleinste details. Kom uiterlijk minimaal een uur eerder voordat jouw webinar gaat beginnen, zodat je jezelf kan voorbereiden en comfortabel kan deelnemen voor het webinar begint.
techniekEdit room

GREENSCREEN STUDIO

StudioDigitaal opent een wereld van mogelijkheden. Je kan het niet bedenken of ons team maakt jouw digitale ideeën waar. Samen met jou maken we een indrukwekkende presentatie met digitale achtergronden gerealiseerd op het green/blue screen. Indien gewenst kunnen we op basis van de aangeleverde beelden een geheel nieuwe huisstijl voor jouw ontwerpen. De green/blue setting is uitstekend te combineren met jouw webinar tijdens je tafel sessie, een ‘stand-up’ voor een green/blue screen opname. De spreker of sprekers kunnen toelichting geven op het onderwerp, product of merk dat aan tafel besproken wordt. In de green / blue studio maken wij standaard gebruik van de Canon 200c 4K resolutie. Geluidsopname, draadloze microfoon, dasspeld of headset.

STUDIO OP LOCATIE

StudioDigitaal komt naar jou toe, op iedere gewenste locatie in Nederland. Van A tot Z professionele begeleiding, onze crew en apparatuur nemen we met ons mee. Livestreamen of opnamen zijn mogelijk, tevens verzorgen wij eventueel ook een After-Party movie. Hierbij hoort een fotografie en drone opnamen. Onze crew verzorgt het perfect, tevens verzorgen wij ook geluid voor jouw event. jij kan doelgericht te werk gaan en met volle teugen genieten van je webinar op jouw locatie.