WEBINARS, LIVESTREAMING
VIDEOREGISTRATIE & VIDEO EDIT

parallax background


WEBINARS & VLOGS

Vanuit onze studio in Vlaardingen


Een interactief webinar, liveuitzending of vlog, kijkers die echt betrokken kunnen worden bij het gespreksonderwerp en vragen kunnen stellen. StudioDigitaal verzorgt deze succesvolle webinars, webcasts en livestreaming in jouw bedrijfshuisstijl met een professionele hoogwaardige uitstraling van TV kwaliteit vanuit de studio in Vlaardingen.


VIDEOSTUDIO

De studio bestaat uit twee professionele ruimtes; een als green/blue screen studio om bijvoorbeeld een presentator of promotiefilm op te nemen en de andere ruimte wordt gebruikt voor opnames en talkshows met maximaal 4 personen aan tafel, dit is inclusief host. Deze ruimte is te personaliseren in de bedrijfshuisstijl door content op 3 televisieschermen te plaatsen in een combinatie met de aanwezige sfeerverlichting in diverse kleuren naar keuze. De opnames/tafelgesprekken worden perfect in beeld gebracht met zuiver geluid en tegelijkertijd kan er interactie met de kijkers plaatsvinden d.m.v. polls, chat, Q&A en breakout-rooms. De sprekers worden geregistreerd door 4 camera’s met daarbij 1 overzichtscamera, deze camera’s nemen separaat op en kunnen achteraf in de montage verwerkt worden. Het audiogedeelte kan aangepast worden van tafel naar dasspeld microfoon of via een headset.

Jouw webinar krijgt een professionele uitstraling en een succesvol effect. Maak vrijblijvend een afspraak, we bespreken uitvoerig de mogelijkheden en neem een kijkje in de studio. Het team van Power Computer Systems brengt je waar je heen wilt!

DE EDIT RUIMTE

Jouw verhaal is onze zorg


De studio is volledig uitgerust met de beste techniek voor online of ondemand uitzendingen. In de regiekamer wordt gewerkt met video- en audio mengpaneel en een hardware greenscreen encore. Voor de live-uitzending zijn hardware encoders aanwezig, jouw content kunnen wij converteren naar elk videoformaat. Doordat we technische mensen en alle techniek in huis hebben, is alles professioneel op elkaar ingesteld! Jouw webinar, live uitzending of vlog met een professionele hoogwaardige uitstraling van TV kwaliteit.