ALLROUND ICT OPLOSSINGEN

Bestaand en maatwerk


Service en support

Kennis en ervaring

Power‌ ‌computer‌ ‌systems‌ ‌is‌ ‌een‌ ‌ervaren‌ ‌en‌ ‌betrouwbare‌ ‌partner.‌ ‌ Wij‌ ‌bieden‌ ‌allround‌ ict ‌oplossingen‌ ‌voor‌ ‌mkb‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌regio‌ ‌Zuid-‌ ‌Holland,‌ ‌zekerheid‌ ‌en‌ ‌ duidelijkheid‌ ‌op‌ ‌het‌ ‌gebied‌ ‌van‌ ‌ict‌ ‌beheer.‌ ‌

Zorgeloos‌ werken!‌ ‌‌Situaties‌ ‌die‌ ‌vragen‌ ‌om‌ ‌specifieke‌ ‌oplossingen?‌ ‌Neem‌ ‌ contact‌ ‌op,‌ ‌wanneer‌ ‌je‌ ‌een‌ ‌afspraak‌ ‌maakt‌ ‌met‌ ‌ons‌ ‌kijken‌ ‌we‌ ‌gezamenlijk‌ ‌naar‌ ‌je‌ ‌huidige‌ ‌ict‌ ‌ omgeving,‌ ‌van‌ ‌daaruit‌ ‌maken‌ ‌wij‌ ‌een‌ ‌analyse‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌passende‌ ‌aanpak‌ ‌binnen‌ ‌je‌ ‌bedrijf‌ ‌tegen eerlijke tarieven.


  • SYSTEEMBEHEER
  • WIFI BEHEER
  • APPLICATIEBEHEER
  • CLOUDOPLOSSINGEN
  • VOIP TELEFONIE
  • MICROSOFT OFFICE 365
  • CLOUD-MIGRATIE
  

parallax background

De kern van communicatie
is de beste techniek!

CLOUDOPLOSSING

Verhuis jouw bedrijf naar de Cloud


Maak communicatie compleet met de wereldwijd gebruikte cloud diensten van Power Computer Systems. Wij bieden graag een einde aan jouw keuzestress. Met cloud zakelijke werkplekken en hosting, biedt Power Computer Systems organisaties om volledig op maat, ontzorgd en ontlast naar de cloud te verhuizen. Met 24x7 dienstverlening en heldere investeringsplannen helpen wij je vooruit met de inzet van slimme cloud-oplossingen, deze cloud omgeving is jaren een betrouwbare bouwsteen in de dienstverlening van Power Computer Systems. Meer dan 100 partijen bouwen al ruim 20 jaar op de datacenter en cloud diensten van Power Computer Systems.

De specialist in het verhuizen van bestaande (oude) cloud- en serveromgevingen naar een nieuwe cloud omgeving. De project engineers van Power Computer Systems ontwerpen het plan, bouwen een testomgeving en verhuizen jouw volledige IT omgeving beschermd, veilig en bewaakt. Binnen enkele weken kan de volledige organisatie of website naar de cloud verhuisd zijn. Onze cloud oplossingen voldoen aan de laatste wet-en regelgeving. Wij adviseren, bouwen en beheren zakelijke cloud diensten voor diverse organisaties.

VoIP DIENSTEN

Zakelijk


Combineer gemak, voordeel en maximale bereikbaarheid in één telefonie oplossing van VoIP. VoIP staat voor Voice over IP, oftewel telefoneren via een internetverbinding en IP-adres. Internet en haar zovele toepassingen zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Het grote voordeel van zakelijk VoIp is de gemakkelijke schaalbaarheid, bijv. bij een actie dan schaal je tijdelijk het aantal lijnen op voor een afgesproken periode. Ook is VoIP in meerdere vestigingen ideaal: onderling telefoneren is altijd gratis en er is een royaal aanbod abonnementen voor onbeperkt telefoneren in Nederland en de EU.

Video intercom

De intercomsystemen die we leveren op advies voor midden en kleinbedrijf, met één hoofdingang waar de (video)intercom geplaatst wordt, met één unit binnen voor de communicatie en op afstand de ingang te kunnen openen. Deze systemen zijn geschikt de communicatie via een APP op mobiel of tablet te laten verlopen.

In bedrijfsverzamelgebouwen is het van belang met de (video)intercom een nummer te kunnen kiezen waarbij deze via het bestaande VoIP toestel verbinding maakt, deze verbinding maakt het mogelijk te communiceren en de ingang te openen.

TECHNIEK

Camera en communicatie


Camera en communicatie op zijn best! De binnen- en buiten camerasystemen die we leveren, zijn stand alone of indien gewenst met een externe recorder die alles registreert. De lenzen van de bewakingscamera’s zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Via het internet kun je met een mobiel, laptop, Ipad of achter een vast werkstation op het kantoor de beveiligde ruimtes observeren en de camerabeelden terugkijken, waar je je maar bevindt. We adviseren je graag met het samenstellen van een passend camerasysteem die voldoet aan de eisen van het pand, wet- en regelgeving. Na de installatie van het camerasysteem geven we een volledige uitleg.