ICT OP MAAT

Computers & randapparatuur

Beheer & onderhoud


COMPUTERS & RANDAPPARATUUR

Bestaand en maatwerk

Power Computer Systems verzorgt voor haar bestaande trouwe opdrachtgevers de automatisering van A tot Z. Het begint met het in kaart brengen van uw bedrijf; een analyse betreffende werkwijze en groei. Wij adviseren in de aanschaf en installeren de benodigde apparatuur en software.

Structureel onderhoud van systeem- en applicatiebeheer is uiterst noodzakelijk om uw bedrijfsprocessen draaiende te houden. Hiervoor biedt Power Computer Systems haar trouwe opdrachtgevers de service één van haar betrouwbare medewerkers systeem- en applicatiebeheer op afgesproken dagen en uren te plaatsen zodat wij úw medewerkers gericht kunnen ondersteunen en opleiden. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

  
  • COMPUTERS / SERVERS
  • PRINTERS
  • MONITOREN
  • MAC & WINDOWS
  • AANLEG NETWERK
  • SYSTEEM EN APPLICATIEBEHEER
  • ONDERHOUDS CONTRACTEN
  

parallax background

De kern van communicatie
is de beste techniek!

VoIP DIENSTEN

Zakelijk


Combineer gemak, voordeel en maximale bereikbaarheid in één telefonie oplossing van VoIP. VoIP staat voor Voice over IP, oftewel telefoneren via uw internetverbinding en IP-adres. Internet en haar zovele toepassingen zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Het grote voordeel van zakelijk VoIp is de gemakkelijke schaalbaarheid, bijvoorbeeld bij een actie dan schaal je tijdelijk het aantal lijnen op voor een afgesproken periode. Ook is VoIP in meerdere vestigingen ideaal: onderling telefoneren is altijd gratis en er is een royaal aanbod abonnementen voor onbeperkt telefoneren in Nederland en de EU.

Video intercom

De intercomsystemen die wij leveren met het bijbehorende advies welke geschikt is voor in uw onderneming. Voor het midden en kleinbedrijf met één hoofdingang waar een (video)intercom geplaatst kan worden met een unit binnen voor de communicatie en om op afstand de ingang te openen. Deze systemen zijn tevens zeer geschikt om de communicatie via een APP op uw mobiel of tablet te laten verlopen.

In bedrijfsverzamelgebouwen is het van belang met de (video)intercom een nummer te kunnen kiezen waarbij deze via het bestaande VoIP telefoontoestel verbinding maakt en het mogelijk is te communiceren en de ingang te openen.

TECHNIEK

Camera en communicatie


Camera en communicatie op zijn best! De binnen- en buiten camerasystemen die wij leveren, zijn stand alone of indien gewenst met een externe recorder die alles registreert. De lenzen van de bewakingscamera’s zijn van hoogwaardige kwaliteit.

U kunt via het internet met een mobiel, laptop, ipad of achter een vast werkstation op het kantoor de beveiligde ruimtes observeren en de camerabeelden terugkijken, waar u zich maar bevindt. Wij adviseren u graag met het samenstellen van een passend camerasysteem die voldoet aan de eisen van het pand, wet- en regelgeving. Na de installatie van het camerasysteem verzorgen wij een volledige uitleg.