ICT OP MAAT

Computers & randapparatuur

Beheer & onderhoud


COMPUTERS & RANDAPPARATUUR

Bestaand en maatwerk

Power Computer Systems verzorgt voor haar bestaande trouwe opdrachtgevers de automatisering van A tot Z. Het begint met het in kaart brengen van het bedrijf; een analyse betreffende werkwijze en groei. We adviseren in de aanschaf en installeren de benodigde apparatuur en software.

Structureel onderhoud van systeem- en applicatiebeheer is uiterst noodzakelijk om bedrijfsprocessen draaiende te houden. Hiervoor biedt Power Computer Systems haar opdrachtgevers de service aan door één van haar medewerkers systeem- en applicatiebeheer op afgesproken dagen en uren te plaatsen, zodat hij medewerkers gericht kunnen ondersteunen en opleiden.

  
  • COMPUTERS / SERVERS
  • PRINTERS
  • MONITOREN
  • MAC & WINDOWS
  • AANLEG NETWERK
  • SYSTEEM EN APPLICATIEBEHEER
  • ONDERHOUDS CONTRACTEN
  • CLOUD COMPUTING
  

parallax background

De kern van communicatie
is de beste techniek!

VoIP DIENSTEN

Zakelijk


Combineer gemak, voordeel en maximale bereikbaarheid in één telefonie oplossing van VoIP. VoIP staat voor Voice over IP, oftewel telefoneren via een internetverbinding en IP-adres. Internet en haar zovele toepassingen zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Het grote voordeel van zakelijk VoIp is de gemakkelijke schaalbaarheid, bijv. bij een actie dan schaal je tijdelijk het aantal lijnen op voor een afgesproken periode. Ook is VoIP in meerdere vestigingen ideaal: onderling telefoneren is altijd gratis en er is een royaal aanbod abonnementen voor onbeperkt telefoneren in Nederland en de EU.

Video intercom

De intercomsystemen die we leveren op advies voor midden en kleinbedrijf, met één hoofdingang waar de (video)intercom geplaatst wordt, met één unit binnen voor de communicatie en op afstand de ingang te kunnen openen. Deze systemen zijn geschikt de communicatie via een APP op mobiel of tablet te laten verlopen.

In bedrijfsverzamelgebouwen is het van belang met de (video)intercom een nummer te kunnen kiezen waarbij deze via het bestaande VoIP toestel verbinding maakt, deze verbinding maakt het mogelijk te communiceren en de ingang te openen.

TECHNIEK

Camera en communicatie


Camera en communicatie op zijn best! De binnen- en buiten camerasystemen die we leveren, zijn stand alone of indien gewenst met een externe recorder die alles registreert. De lenzen van de bewakingscamera’s zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Via het internet kunt u met een mobiel, laptop, ipad of achter een vast werkstation op het kantoor de beveiligde ruimtes observeren en de camerabeelden terugkijken, waar u zich maar bevindt. We adviseren u graag met het samenstellen van een passend camerasysteem die voldoet aan de eisen van het pand, wet- en regelgeving. Na de installatie van het camerasysteem geven we een volledige uitleg.