ICT OP MAAT

Computers & randapparatuur

Beheer & onderhoud


Computers & randapparatuur

Bestaand en maatwerk

Power Computer Systems verzorgt voor haar bestaande trouwe opdrachtgevers de automatisering van A tot Z. Het begint met het in kaart brengen van uw bedrijf; een analyse betreffende werkwijze en groei. Wij adviseren in de aanschaf en installeren de benodigde apparatuur en software.

Structureel onderhoud van systeem- en applicatiebeheer is uiterst noodzakelijk om uw bedrijfsprocessen draaiende te houden. Hierdoor biedt Power Computer Systems haar trouwe opdrachtgevers de service een van haar betrouwbare medewerkers systeem- en applicatiebeheer op afgesproken dagen en uren te plaatsen zodat wij uw medewerkers gericht kunnen ondersteunen en opleiden. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.


  • COMPUTERS / SERVERS
  • CLOUDOPLOSSINGEN
  • PRINTERS
  • MONITOREN
  • MAC & WINDOWS
  • AANLEG NETWERK
  • SYSTEEM EN APPLICATIEBEHEER
  • ONDERHOUDSCONTRACTEN
  

parallax background

De kern van communicatie
is de beste techniek!

CLOUDOPLOSSING

Verhuis uw bedrijf naar de Cloud


Maak communicatie compleet met de wereldwijd gebruikte cloud diensten van Power Computer Systems. Wij bieden graag een einde aan uw keuzestress. Met cloud zakelijke werkplekken en hosting, biedt Power Computer Systems organisaties om volledig op maat, ontzorgd en ontlast naar de cloud te verhuizen. Met 24x7 dienstverlening en heldere investeringsplannen helpen wij u vooruit met de inzet van slimme cloud-oplossingen, deze cloud omgeving is jaren een betrouwbare bouwsteen in de dienstverlening van Power Computer Systems. Meer dan 100 partijen bouwen al ruim 20 jaar op de datacenter en cloud diensten van Power Computer Systems.

De specialist in het verhuizen van bestaande (oude) cloud- en serveromgevingen naar een nieuwe cloud omgeving. De project engineers van Power Computer Systems ontwerpen het plan, bouwen een testomgeving en verhuizen uw volledige IT omgeving beschermd, veilig en bewaakt. Binnen enkele weken kan uw volledige organisatie of website naar de cloud verhuisd zijn. Onze cloud oplossingen voldoen aan de laatste wet-en regelgeving. Wij adviseren, bouwen en beheren zakelijke cloud diensten voor diverse organisaties.

VoIP DIENSTEN

Zakelijk


Combineer gemak, voordeel en maximale bereikbaarheid in één telefonie oplossing van VoIP. VoIP staat voor Voice over IP, oftewel telefoneren via een internetverbinding en IP-adres. Internet en haar zovele toepassingen zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Het grote voordeel van zakelijk VoIp is de gemakkelijke schaalbaarheid, bijv. bij een actie dan schaal je tijdelijk het aantal lijnen op voor een afgesproken periode. Ook is VoIP in meerdere vestigingen ideaal: onderling telefoneren is altijd gratis en er is een royaal aanbod abonnementen voor onbeperkt telefoneren in Nederland en de EU.

Video intercom

De intercomsystemen die we leveren op advies voor midden en kleinbedrijf, met één hoofdingang waar de (video)intercom geplaatst wordt, met één unit binnen voor de communicatie en op afstand de ingang te kunnen openen. Deze systemen zijn geschikt de communicatie via een APP op mobiel of tablet te laten verlopen.

In bedrijfsverzamelgebouwen is het van belang met de (video)intercom een nummer te kunnen kiezen waarbij deze via het bestaande VoIP toestel verbinding maakt, deze verbinding maakt het mogelijk te communiceren en de ingang te openen.

TECHNIEK

Camera en communicatie


Camera en communicatie op zijn best! De binnen- en buiten camerasystemen die we leveren, zijn stand alone of indien gewenst met een externe recorder die alles registreert. De lenzen van de bewakingscamera’s zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Via het internet kunt u met een mobiel, laptop, ipad of achter een vast werkstation op het kantoor de beveiligde ruimtes observeren en de camerabeelden terugkijken, waar u zich maar bevindt. We adviseren u graag met het samenstellen van een passend camerasysteem die voldoet aan de eisen van het pand, wet- en regelgeving. Na de installatie van het camerasysteem geven we een volledige uitleg.

AANBIEDINGEN

en occasions


Power Computer Systems ruilt regelmatig artikelen in. Ook zijn er diverse aanbiedingen en showroommodellen te vinden in de WebShop. Deze webshop is voor iedereen toegankelijk echter, is er voor de bestaande klanten van Power Computer Systems een Vouchersysteem voor aantrekkelijke kortingen. Alle occasions worden uiteraard zorgvuldig gecontroleerd voordat deze worden aangeboden in onze webshop.