ICT EXPERTS in de nieuwste ontwikkelingen, de specialist in aanleg, migratie en beheer! Die continue zich blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied. Ontzorgen en ondersteunen daar waar nodig is, denken met je mee om zo in een solide samenwerking tot een goed passend resultaat te komen. We geloven in kennisdeling en je hebt altijd een vast aanspreekpunt!

POWER COMPUTER SYSTEMS is niet alleen werkzaam in de ict, bij ons vind je gedreven programmeurs, webdesigners, grafische vormgevers en professionele video- en foto specialisten. Een enthousiast team wat alles in huis heeft en uitpakt, met ieder hun passie en kennis op hun vakgebied die uitstekend op elkaar aansluiten om zo samen met jou tot het eindresultaat te bouwen. Zin om te sparren? Dit kan op anderhalve meter afstand of online!

WEBINARS & STREAMING IN ONZE STUDIO, jouw verhaal is onze zorg. Je wilt een interactief webinar, live uitzending of vlog, kijkers die echt betrokken kunnen worden bij het gespreksonderwerp en vragen kunnen stellen. StudioDigitaal verzorgt van a tot z succesvolle webinars, webcasts, livestreaming en vlogs vanuit de studio in Vlaardingen. Maak vrijblijvend een afspraak, we bespreken uitvoerig de mogelijkheden en neem een kijkje in de studio. We bevinden ons in het Cincinnati Building, het prachtig monumentaal pand te Vlaardingen waar wij je graag ontvangen. De koffie staat klaar!

Wil je ingeschreven worden voor onze nieuwsbrief? Vul dan jouw mailadres hier in.