WEBSITE EN -SHOP

Template

Je hebt de keuze uit een royaal aantal bestaande templates als basis met de allerbeste webdesigners voor een nieuwe website en webshop! Deze websites en shops zijn zeer gebruiksvriendelijk, beveiligd, snel, betaalbaar en inclusief CMS systeem. De kennis is in huis om de websites en shops op alle platformen weer te geven. Power Computer Systems volgt continu de laatste trends, een creatief brein achter kwaliteitsproducten maakt deze websites en shops tot een groot online succes!

Maatwerk

De specialist in maatwerk websites met ruim 25 jaar ervaring. Technische online maatwerkoplossingen en koppelingen, we bouwen unieke design websites verbonden met de huisstijl, volledig op maat gemaakte applicaties en koppelen of integreren deze met de gewenste externe software- pakketten en diensten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan maken we graag kennis tijdens een vrijblijvende afspraak.

parallax background

Verkoop jouw diensten
en producten veilig online


  • GOOGLE PLAATST WEBSITES MET EEN SSL CERTIFICAAT HOGER IN DE ZOEKRESULTATEN
  • MET SSL WORDT HET INTERNETVERKEER TUSSEN JOUW WEBSITE EN DE BEZOEKERS AFGESCHERMD EN BEVEILIGD
  • SSL BIEDT ZICHTBARE BEVEILIGING IN DE WEBBROWSER, WAARDOOR JOUW WEBSITE VERTROUWEN UITSTRAALT
  • VOOR WEBSHOPS KAN EEN SSL CERTIFICAAT LEIDEN TOT MEER TRANSACTIES
  • DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS VERPLICHT JE OM DE PERSOONSGEGEVENS VAN JOUW BEZOEKERS TE BEVEILIGEN
  • EEN SSL CERTIFICAAT VERSLEUTELT DE VERBINDING TUSSEN JOUW COMPUTER EN DE SERVER
  • INLOG- EN BETAALGEGEVENS WORDEN BESCHERMD EN ONLEESBAAR VERZONDEN

SSL CERTIFICATEN

Zichtbaar beveiligd


Beveiliging van een website en -shop is van groot belang! Zeker als deze gevoelige informatie bevat. Hierbij kun je denken aan (medische) persoons-, bedrijfs-, inlog- en betaalgegevens. Steeds vaker zijn er virussen en hackers actief, deze kunnen veel schade aanrichten in jouw website en -shop. Het is daarom van essentieel belang om deze gevoelige informatie uit verkeerde handen te houden. Een SSL certificaat versleutelt de verbinding tussen jouw computer en de server, zodat inlog- en betaalgegevens beschermd en onleesbaar worden verzonden. Alle bezoekers van jouw website en -shop hebben direct veel vertrouwen in de veiligheid van je website en -shop. De beveiliging is te herkennen aan het slotje in de adresbalk en url waarbij de S van https staat voor ‘secure’. De SSL certificaten worden verstrekt door certificerende autoriteiten. Het certificaat van vertrouwde autoriteiten zoals Globalsign en Comodo is ‘voorgeprogrammeerd’ in browsers zoals Chrome, Firefox en Internet Explorer. We installeren standaard het SSL beveiligingscertificaat in een door ons opgeleverde website en -shop! Het SSL beveiligingscertificaat wordt bij het technisch onderhoud jaarlijks verlengd. Aan deze jaarlijkse verlenging zijn kosten verbonden.

DOMEINNAAM, HOSTING
EN ONDERHOUD


De ontwikkelde websites en een betrouwbare hosting. De server staat in een Nederlands datacenter, deze server wordt dagelijks geback-upt en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. We adviseren bij het maken van een keuze voor het meest geschikte hostingpakket voor de web-prestaties. Voor periodiek systeemonderhoud monitoren we onder andere of er nog nieuwe updates uitgebracht kunnen worden voor de website en -shop om zo het content management systeem goed beveiligd te houden. Daarna worden deze updates geïnstalleerd en structureel iedere maand een nieuwe back-up gedraaid. Voor een vast tarief per maand is de beveiligde website en -shop altijd up to date.