TEMPLATE OF MAATWERK

Maatwerkoplossingen

Betrouwbare webhosting en onderhoud

Privacywetgeving en cookies

De beste zoekresultaten

WEBSITE EN -SHOP

Template

Kiest u voor een bestaand template als basis voor een nieuwe website en webshop of kiest u voor maatwerk! Een template website en shop is zeer gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Power Computer Systems volgt continu de laatste trends, ons creatieve brein achter het mooiste webdesign. Bij PCS heeft u de keuze uit een royaal aantal templates met de allerbeste webdesigners!

Maatwerk

Gespecialiseerd in technische online maatwerkoplossingen en koppelingen! Een uiterst unieke website, -shop en applicatie ontwikkelen wij volledig op maat en koppelen of integreren deze met de gewenste externe software - pakketten en diensten. Heeft u interesse in template of een unieke maatwerk website en shop, neem contact op zodat wij u kunnen adviseren.

parallax background

Verkoop uw diensten
en producten veilig online


  • GOOGLE PLAATST WEBSITES MET EEN SSL CERTIFICAAT HOGER IN DE ZOEKRESULTATEN
  • MET SSL WORDT HET INTERNETVERKEER TUSSEN UW WEBSITE EN UW BEZOEKERS AFGESCHERMD EN BEVEILIGD
  • SSL BIEDT ZICHTBARE BEVEILIGING IN DE WEBBROWSER, WAARDOOR UW WEBSITE VERTROUWEN UITSTRAALT
  • VOOR WEBSHOPS KAN EEN SSL CERTIFICAAT LEIDEN TOT MEER TRANSACTIES
  • DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS VERPLICHT U OM DE PERSOONSGEGEVENS VAN UW BEZOEKERS TE BEVEILIGEN

SSL CERTIFICATEN

Zichtbaar beveiligd


Beveiliging van een website en -shop is van groot belang! Zeker als deze gevoelige informatie bevat. Hierbij kunt u denken aan (medische) persoons-, bedrijfs-, inlog- en betaalgegevens. Steeds vaker zijn er virussen en hackers actief, deze kunnen veel schade aanrichten in uw website en -shop. Het is daarom van essentieel belang om deze gevoelige informatie uit verkeerde handen te houden. Een SSL certificaat versleutelt de verbinding tussen een website en -shop en de server, zodat inlog- en betaalgegevens beschermd en onleesbaar worden verzonden. Alle bezoekers van uw website en -shop hebben direct veel vertrouwen in de veiligheid van uw website en-shop. De beveiliging is te herkennen aan het slotje in de adresbalk en url waarbij de S van https staat voor ‘secure’. De SSL certificaten worden verstrekt door certificerende autoriteiten. Het certificaat van vertrouwde autoriteiten zoals Globalsign en Comodo is ‘voorgeprogrammeerd’ in browsers zoals Chrome, Firefox en Internet Explorer. Wij installeren standaard het SSL beveiligingscertificaat in een door ons opgeleverde website en -shop! Het SSL beveiligingscertificaat wordt bij het technisch onderhoud jaarlijks verlengd. Aan deze jaarlijkse verlenging zijn kosten verbonden.

DOMEINNAAM, HOSTING
EN ONDERHOUD


De door ons ontwikkelde website en -shop kunt u bij ons betrouwbaar hosten. Onze server staat in een Nederlands datacenter die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij adviseren u bij het maken van een keuze voor het meest geschikte hostingpakket voor de web-prestaties. Voor periodiek systeemonderhoud monitoren wij onder andere of er nog nieuwe updates uitgebracht kunnen worden voor de website en -shop om zo het content management systeem goed beveiligd te houden. Daarna worden deze updates geïnstalleerd en wordt er structureel iedere maand een nieuwe back-up gedraaid. Voor een vast tarief per maand is de beveiligde website en -shop altijd up to date.