VEILIG EN BETROUWBAAR

Kennis en ervaring

Service en support


PCS IS RUIM 25 JAAR ACTIEF IN DE AUTOMATISERING

Van klein tot middenbedrijf, Power Computer Systems heeft de expertise. Door een heldere analyse van uw onderneming is PCS als geen ander in staat alles voor uw ICT opdracht nauwkeurig te verzorgen. Een veilig en betrouwbaar netwerk is voor uw onderneming een essentieel onderdeel van het dagelijks werk. Problemen kunnen voorkomen worden door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Dat kan op locatie of op afstand, of een combinatie van beide. Power Computer Systems opereert in de regio Zuid-Holland. Wij geven advies op maat, leveren betrouwbare producten en diensten. PCS is betrouwbaar en zorgt te allen tijden voor een passende totaaloplossing tegen eerlijke tarieven en biedt volledige ontzorging aan u en uw medewerkers om efficiënter te kunnen werken. Bij PCS heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw online- en ICT vragen.

LEES MEER
  • (NAS) SERVERS INSTALLATIE
  • WERKSTATIONS
  • VOIP TELEFONIE
  • CAMERASYSTEMEN
  • ONDERHOUD
  

parallax background

Verkoop uw diensten
en producten veilig online

WEBSITE / SHOP

Úw online succes!


Een professionele website en webshop laten maken? Wij bouwen zowel template als maatwerk. De websites en shops die wij ontwikkelen zijn snel met gebruiksvriendelijke CMS en met de allerbeste zoekresultaten. Vol beleving, apps en online succes. Wij ontwerpen een website en shop op basis van uw wensen en doelgroep met daarin uw boodschap en uitstraling. Onze mooie mediaproducten zoals bedrijfsvideo-, fotografie en animatie zullen daar een grote aanwinst in zijn. Daarnaast verzorgen wij de integratie voor moderne betaalsystemen, content en de vertalingen vanuit het Nederlands naar Engels en Duits. Tevens is het bij ons mogelijk om content en mediaproducten zelf aan te leveren. Samen met u komen onze webdesigners tot een uniek creatief eindresultaat. Onze websites en shops zijn beveiligd en voorzien van de nieuwe privacywetgeving AVG en GDPR, gebruiksvriendelijk, betaalbaar, inclusief CMS systeem en met een snel zoekresultaat! Wij hebben de kennis in huis om de websites en shops op alle platformen weer te geven. Het gehele design is overzichtelijk en ontworpen op basis van het uiteindelijk te behalen doel. Na oplevering kan de website en shop door ons of eventueel door uzelf met begeleiding eenvoudig onderhouden worden. Heeft u nog vragen over template of maatwerk?

LEES MEER

DTP

Voor kleur ga ik naar...


Wij als grafisch enthousiaste creatievelingen gaan maar al te graag voor u aan de slag. Ons gezellige gevarieerde team bestaat uit creatieve vormgevers en ontwerpers. Wij geven een frisse kersverse look van huisstijl of restyling van uw huidige huisstijl, websites en -shops, banners, apps, voor alle tablets en smartphones, buitenreclame, tot aan een representatief visitekaartje. Als ondernemer of als organisatie wilt u toch goed voor de dag komen met de juiste gerichte boodschap? Tenslotte draait alles om uw wensen, doelstellingen en groei! Ons team geeft het merk van uw onderneming of organisatie de kracht en uitstraling die het zeker verdient. Wij laten zien wie u bent, wat u doet en waar u te vinden bent! Alle reclame-producten die wij leveren, zijn van hoogwaardige kwaliteit met oog voor detail, de tarieven zijn scherp.

LEES MEER

FOTOGRAFIE /
BEDRIJFSVIDEO

Scherp beeldmateriaal voor een heldere prijs


Met een vriendelijke, professionele en persoonlijke benadering brengen wij als fotograaf het bedrijf en haar medewerkers in een uniek verhaal scherp in beeld, met oog voor kwaliteit en detail. Wij zijn echter niet alleen fotografen, we verzorgen de voorbereiding, uitvoering en beheersen de techniek. Onze pakkende bedrijfsfotografie en videoreportages hebben een professioneel en uniek karakter, of het nu gaat om zakelijke portretten voor Linkedin of fotografie voor op de website, ze trekken de aandacht en hebben de uitstraling waar vakfotografie voor bedoeld is.

Neem vrijblijvend contact op en maak kennis met ons, ervaar onze deskundigheid en passie voor fotografie.

LEES MEER

NARROWCASTING

Gericht en helder communiceren via beeldschermen


Communiceren met uw klanten, patiënten, bezoekers en medewerkers op één of meerdere beeldschermen binnen uw onderneming of organisatie. Met één van de vele hedendaagse digitale mogelijkheden kunt u alle informatie, advertenties en boodschappen weergeven d.m.v. een zeer betaalbaar en een eenvoudig te bedienen systeem met daarbij de zeer gebruiksvriendelijke software. Wij adviseren u graag naar behoefte welke doelgroep u wilt bereiken. Natuurlijk kunt u rekenen op een uitstekende service en montage van onze professionele medewerkers die alle kennis persoonlijk met u zullen doornemen. Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Bent u al in bezit van een beeldscherm laat dit dan weten, ook dan kunt bij ons terecht.

LEES MEER