VIDEO- FOTOGRAFIE, NARROWCASTING
LIVESTREAMING EN WEBINARS

KLIK HIERONDER OM ONZE DIENSTEN TE BEKIJKEN:

 

parallax background
 

Foto- Video- Geluidsstudio
in Vlaardingen


PRODUCT FOTOGRAFIE

Scherp uitgelicht!


Onze profi fotostudio is volledig ingericht op het uitlichten van professionele productfotografie, evenals onze apparatuur en workflow. Jij levert bij ons het product aan en wij garanderen contrastrijke productfoto’s van hoge kwaliteit! De producten worden scherp uitgelicht zodat de kenmerken, kleur en vorm goed zichtbaar zijn, uiterst belangrijk voor het behalen van succes in een reclamecampagne, catalogus of online op de website! Techniek en creativiteit: dat vind je bij ons, alles onder één dak, we fotograferen met o.a Hasselblad grootbeeld & full frame camera’s.

BEKIJK MEER->

CLIPS & VIDEOMONTAGE

Kort, krachtig en helder!


Wij zorgen dat jij eruit springt!
Een creatieve videobewerking met een verhaal, sfeer en uitstraling die aansluit op jouw huisstijl en boodschap, met het belangrijkste onderdeel muziek of een geluidsfragment. Deze worden dan ook perfect getimed op de beelden. De opdrachtgever weet als geen ander wat de videoclip moet uitstralen, daarom werkt deze samen met de video editor. De trage beeldopnames worden gebruikt om op te bouwen naar meer tempo beelden, zo raakt de bezoeker niet snel afgeleid en is de kans zeer groot om te blijven kijken, kort, krachtig en helder communiceren. Tenslotte zijn er nog de eindeloze mogelijkheden met animatie, deze kunnen worden ingezet voor extra dynamiek in de video. Kortom, vele mogelijkheden voor een goede balans, sfeer en emotie in jouw video. Kort, krachtig en helder communiceren met jouw doelgroep. Welke mediaproducten ga jij vandaag nog inschakelen?

NARROWCASTING

Communiceren met jouw klanten, bezoekers en medewerkers via beeldschermen


We plaatsen apparatuur van kwaliteit en leveren daarbij de gebruiksvriendelijke software die eenvoudig te bedienen is. Daarnaast verzorgen we al jouw specifieke maatwerk wensen, installeren de hardware naar de gewenste keuze met de bijbehorende software. We garanderen een uitstekende service en er is altijd een vast aanspreekpunt voor al de eventuele vragen. Het gehele pakket van hardware, software, content en de overige mediaproducten kun je óók laten ontwerpen door onze creatieve DTP afdeling. Ben je al in bezit van een beeldscherm, laat dit dan weten! Ook dan kun je bij ons terecht.

BEKIJK MEER->

VIRTUELE TOUR

Digitale rondleiding


Met Google Street View kijken jouw bezoekers rond op de gewenste locatie die je op beeld wilt hebben in de website. De kwaliteit van deze techniek is specialistisch, middels een 360 graden tour worden al deze bezoekers op een interactieve en unieke manier bekend met jouw hotel, restaurant, winkel, camping, woning of showroom. Je laat een compleet beeld zien van hetgeen wat je wenst te laten zien. Daarnaast draait deze techniek op alle platformen. De virtuele tour kan een uitstekend marketinginstrument zijn om meer gericht zoekverkeer te genereren op jouw website of locatie. Om de virtuele tour nóg realistischer te maken
art impressions.

BEDRIJFS, INTERIEUR EN ARCHITECTUUR VAKFOTOGRAFIE

Professionele architectuur- en interieurfotografie met verrassende elementen. We nemen de tijd een gebouw, interieur, landschap of tuin in de natuurlijke stijl te fotograferen, licht en compositie zijn hierbij de belangrijkste aspecten. Met gebruik van de aanwezige schoonheid weten wij uit ervaring het karakter van een gebouw, interieur, landschap of tuin de bestaande natuurlijke sfeer tot zijn recht te doen. Met een bewerking kunnen we alles overziend en helder in beeld brengen. De opdrachtgevers hebben uiteindelijk allemaal een ander uitgangspunt waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. De fotografie wordt geleverd met een hoge resolutie. Dit beeldmateriaal is zowel uiterst geschikt voor de meters brede vergrotingen als voor klein formaat. We fotograferen met o.a. Hasselblad grootbeeld & full frame camera’s.

BEKIJK MEER->

PANORAMAFOTOGRAFIE

De panoramafoto, een bijzondere eye-catcher, qua resolutie erg hoog doordat deze uit meerdere opnames bestaan, die met speciale software tot één beeldopname worden gemonteerd. Deze panoramafoto’s laten dan ook veel in de breedte zien, hierdoor zijn deze zeer geschikt voor grootformaat prints met een lengte tot wel tien meter. Onze panoramafoto’s zijn een echte aanwinst op de website. Promoot het bedrijf door het toevoegen van panoramafoto’s!

BEKIJK MEER->


CHROMAKEY FOTOGRAFIE

Ook zijn wij grote liefhebbers van Chromakey, deze techniek gebruiken we binnen de film- en fotoproductie. We filmen of fotograferen een persoon of onderwerp tegen een groene achtergrond, in een digitale nabewerking wordt de groene achtergrond vervangen door een andere toepasselijke film of foto opname.

BEKIJK MEER->
 

LUCHTOPNAMES MET DRONE

We kijken per drone opdracht naar de beste en veilige oplossing om de foto- en videobeelden vanuit de lucht te verwoorden. Met onze ruime ervaring en ROC gecertificeerd (nummer 44) bedrijf zijn we voor talloze doeleinden inzetbaar. Wil je zelf een drone aanschaffen en daarmee veilig vliegen, bezoek hiervoor DroneStars.nl de vertrouwde leverancier voor al jouw cursussen en opleidingen, tevens vind je hier alle informatie over drones!

BEKIJK MEER->