Studio

Onze studio is voorzien van de allernieuwste technieken en modernste camera’s! Tijdens de opnames wordt het resultaat getoond op een groot beeldscherm en iPad. Voor deze tak van vakfotografie fotograferen we met de modernste camera’s wat zorgt voor ongekende kleurnuances, scherptediepte en contrast wat voor portret- en modefotografie essentieel is! Daarbij kunnen we ervoor zorgen dat er een visagist of stylist aanwezig is. Sommige bedrijven kiezen voor een digitale visagie. Deze techniek is super modern en beslist niet over de top! Sowieso behoud je je natuurlijke schoonheid en blijf je wie je bent, maar dan zonder dat ene rimpeltje of dat kleine pukkeltje dat nou nét die dag even in de weg zit voor deze fotoshoot. Wij maken schitterende portretten naar wens waar veel aandacht aan besteed is! Wij zijn mensen die graag met mensen werken!


Verlichting

De studio heeft geen daglicht, hierdoor kunnen we optimaal uitlichten. We fotograferen op wit, zwart of greenscreen achtergrond. Bij greenscreen worden de modellen met een bewerking vrijstaand gemaakt en kan de achtergrond vervangen worden door elk gewilde omgeving. Hier boven- en onder vind je een greep uit de vele mogelijkheden: het gezellige bedrijfsuitje in wintersfeer of het bedrijfsportret, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het duurt zolang je wilt, geen ongedwongen sfeer. Heb je ook een leuk idee, we staan open voor suggesties!


Hoge kwaliteit

We fotograferen in RAW hoge kwaliteit waardoor het fotowerk uitermate geschikt is voor publicaties en externe vergrotingen zoals een reclame afbeelding op een vrachtauto, of zelfs hele fotowanden voor bijv. op een beurs.