PROFESSIONELE FOTOGRAFEN


 • STUDIOFOTOGRAFIE
 • BEDRIJFSFOTOGRAFIE
 • PRODUCTFOTOGRAFIE
 • PORTRET- EN TEAMFOTOGRAFIE
 • PANORAMA
 • 360 GRADEN

 • STOCKFOTOGRAFIE
 • LIVESTREAMING
 • LUCHTFOTOGRAFIE
 • ARCHITECTUUR
 • CHROMAKEY
 • MODE/FASHION

parallax background

Onze Foto- Video- Geluidsstudio
in Vlaardingen


PRODUCT FOTOGRAFIE

De ultieme presentatie


Onze profi studio is volledig ingericht op het uitlichten van professionele productfotografie, evenals onze apparatuur en workflow. U levert bij ons het product aan en wij garanderen perfecte productfoto’s van hoge kwaliteit. Uw producten worden bij ons scherp uitgelicht zodat de kenmerken, kleur en vorm goed zichtbaar zijn, uiterst belangrijk voor uw online succes, reclame of catalogus. Bij ons vindt u de techniek en creativiteit onder een dak, we fotograferen met o.a. Hasselblad grootbeeld en full frame camera’s.


CLIPS & VIDEOMONTAGE

Kort, krachtig en helder!


Met al onze mediaproducten zorgen wij dat u eruit springt! Het gebruik van foto, video en geluid animaties versterkt de reclameboodschappen. Een ervaren team dat deskundig samenwerkt en top kwaliteit levert. Onze mediaproducten communiceren effectief en doelgericht. Welke dynamische mediaproducten gaat u vandaag inschakelen?


WIJ ZOEKEN JOU!

Modellen & Figuranten


SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS
15 MINUTEN FOTOSHOOT.

NARROWCASTING

Communiceren met uw klanten, bezoekers en medewerkers via beeldschermen


Wij plaatsen apparatuur van kwaliteit en leveren daarbij de gebruiksvriendelijke software die eenvoudig te bedienen is. Daarnaast verzorgen wij al uw specifieke maatwerk wensen. Wij installeren de hardware naar de gewenste keuze met de bijbehorende software. Wij garanderen een uitstekende service en u heeft altijd een vast aanspreekpunt voor al uw eventuele vragen. Het gehele pakket van hardware, software, content en de overige mediaproducten kunt u óók laten ontwerpen door onze DTP afdeling. Bent u al in bezit van een beeldscherm, laat dit dan weten. Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op. Wij bespreken graag al de mogelijkheden.

VIRTUELE TOUR

Digitale rondleiding


Met Google Street View kijken uw bezoekers rond op de gewenste locatie die u op beeld wilt hebben in de website. De kwaliteit van deze techniek is specialistisch, middels een 360 graden tour worden al deze bezoekers op een interactieve en unieke manier bekend met uw hotel, restaurant, winkel, camping, woning of showroom. U laat een compleet beeld zien van hetgeen wat u wenst te laten zien. Daarnaast draait deze techniek op alle platformen. De virtuele tour kan een uitstekend marketinginstrument zijn om meer gericht zoekverkeer te genereren op uw website of locatie. Om de virtuele tour nóg realistischer te maken
art impressions.


BEDRIJFS- RECLAMEFOTOGRAFIE

Vakfotografie van architectuur, interieur en voor commerciële doeleinden tot en met een portfolio van de medewerkers op de website of LinkedIn pagina.


PANORAMAFOTOGRAFIE

Panoramafoto, een bijzondere eye-catcher, qua resolutie erg hoog omdat deze uit meerdere opnames bestaan die met speciale software tot één beeld wordt gemonteerd, hierdoor zijn deze bijzonder geschikt voor groot formaat prints met een lengte tot wel tien meter. Onze panoramafoto’s zijn een echte aanwinst op de websites en banners.


CHROMAKEY FOTOGRAFIE

Ook zijn wij grote liefhebbers van Chromakey. Deze techniek gebruiken we binnen de film- en fotoproductie. We filmen of fotograferen een persoon of onderwerp tegen een groene achtergrond, in een digitale nabewerking wordt de groene achtergrond vervangen door een andere toepasselijke film of foto opname.

 

LUCHTOPNAMES MET DRONE

Wij kijken per drone opdracht naar de beste en veilige oplossing om de foto- en videobeelden vanuit de lucht te verwoorden. Met onze ruime ervaring en ROC gecertificeerd (nummer 44) bedrijf zijn wij voor talloze doeleinden inzetbaar. Wilt u zelf een drone aanschaffen en daarmee veilig vliegen DroneStars.nl de vertrouwde leverancier voor al uw cursussen en opleidingen, tevens vindt u alle informatie over drones!

Lees meer->

CHROMAKEY FOTOGRAFIE

Ook zijn wij grote liefhebbers van Chromakey. Deze techniek gebruiken we binnen de film- en fotoproductie. We filmen of fotograferen een persoon of onderwerp tegen een groene achtergrond, in een digitale nabewerking wordt de groene achtergrond vervangen door een andere toepasselijke film of foto opname.