Voor livestreaming

Livestreaming is een dienst die we zowel uit onze studio of op locatie kunnen verzorgen, dit is mogelijk met meerdere camera's en kan naar diverse platformen zoals Youtube Live, Facebook of naar de website van jezelf.


Livestreaming

Heb je een event of wil je een product live presenteren, maak dan gebruik van livestreaming! Vanuit onze studio kunnen we door middel van een green screen het mogelijk maken om titels, achtergrondfilmpjes of zelfs een persoon in een virtuele omgeving te plaatsen. Tevens is het mogelijk live met de kijkers te discussiëren. Heb je een event op het bedrijf of op een andere locatie, ook dán verzorgen we livestreams inclusief intiteling en schakelmogelijkheid met meerdere camera's. Uiteraard wordt de livestream direct opgenomen om deze later te distribueren.

Livestreamen kunnen we in alle resoluties t/m 6K.


Presentatie

De livestream kan op verschillende platformen weergegeven worden zoals op het narrowcast systeem van onszelf. Natuurlijk zijn de livestreams óók te bekijken op computers of televisies met smart functionaliteit. We leveren interfaces voor weergave op beamers, tv en monitoren.